Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Care at home!

Η Care at home φέρνει κοντά σας αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα στο εξωτερικό. Με τους εξειδικευμένους νοσηλευτές της παρέχει νοσηλεία στο σπίτι ή στο χώρο του ασθενούς.

Έτσι αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις για άτομα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φύγουν από το χώρο τους. Άλλωστε η παραμονή του ασθενούς στο σπίτι έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη ανάρρωση λόγω της αποφυγής ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων (χιλιάδες Ευρωπαίοι πλήττονται κάθε χρόνο από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις) και παράλληλα βελτιώνει την ψυχική διάθεση του ασθενούς.

365 ημέρες το χρόνο το προσωπικό της Care at home είναι άμεσα κοντά σας.

Δεν απαιτείται κανενός είδους συνδρομή για να γίνετε μέλος. Μας καλείτε όποτε έχετε ανάγκη τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για τις τιμές μας με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-400 79 09.

Κατ' οίκον μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν και τα πιο περίπλοκα περιστατικά. Μετά την επίσκεψη του θεράποντος ιατρού σας* το προσωπικό της Care at home πραγματοποιεί τη νοσηλεία ακολουθώντας τις οδηγίες του, όπως γίνεται και σε ένα νοσοκομείο, όπου πραγματοποιούνται εργαστηριακές εξετάσεις, υπέρηχοι, ακτινογραφίες, χορήγηση ορών - αντιβιώσεων, χορήγηση οξυγόνου, αναρροφήσεις, κτλ.

* Σε περίπτωση απουσίας του θεράποντος ιατρού σας, το νοσηλευτικό προσωπικό της Care at home αναλαμβάνει να τον ενημερώσει.

Additional information