Νοσηλεία κατ' οίκον - ταχύτερη ανάρρωση στο σπίτι 

Ποιοί ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να νοσηλευτούν στο σπίτι;

 

Κάθε ασθενής που δεν χρειάζεται να εισαχθεί σε Χειρουργείο ή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...
...μπορεί να νοσηλευτεί στο σπίτι του σωστά και οικονομικά!

Λύση στον τομέα αυτό δίνουν οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει  η Νοσηλεία στο χώρο σας - Care at home.

Στο σπίτι αναρρώνει κανείς ταχύτερα και με σωστή νοσηλευτική υποστήριξη γίνονται σεβαστές οι επιθυμίες και οι ανάγκες του ασθενούς και των συγγενών του.

Συνήθως μια νοσηλεία κατ’ οίκον ακολουθεί μετά από μια παραμονή στο νοσοκομείο, ή μιας επίπονης και χρόνιας ασθένειας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Νοσηλείας στο χώρο σας - Care at home - επισκέπτεται τους ανθρώπους στο σπίτι τους για παροχή υπηρεσιών όπως:

Αιμοληψία, ενέσεις, χορήγηση ενδοφλέβιων ορών και αντιβιώσεων, μετρήσεις ζωτικών σημείων, περιποίηση κατακλίσεων, ακτινογραφίες, υπερήχους και παντώς είδους εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα.

Οι νοσηλευτές μας ασχολούνται ατομικά με τις ανάγκες των ατόμων που χρειάζονται φροντίδα. Ακολουθούμε την αρχή «βοηθούμε την αυτοεξυπηρέτηση», παρατηρώντας τις δυνατότητες των ατόμων που εξυπηρετούμε, τα πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνοι τους και που χρειάζονται υποστήριξη. Αυτή η βοήθεια έχει ως στόχο να μην αφήσει τους ασθενείς ή τα άτομα που φροντίζουμε να παραιτηθούν από το να φροντίζουν μόνοι τον εαυτό τους.